Ga terug naar overzicht

Ruiterclub terug met “Dolle Beestenboel”

Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart

De Nunspeetse Ruiterclub is terug met een nieuw toneelstuk. Op vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart staan ze om 19:30 op het toneel van Veluvine. De L.R. NRC en P.C. KMD voeren het nieuwe toneelstuk “Dolle Beestenboel” op, een klucht in drie bedrijven. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Veluvine en kosten €12,00 per stuk. 1 kaart is geldig voor twee personen.


Koninklijke opening
In de dierentuin wordt er, door onderhoudsman Harry, hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen van de apen. De opening van dit verblijf moet natuurlijk een feest worden, daarom heeft de directrice Van Doorn de koning uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. Secretaresse Linda vindt het geweldig dat de koning nu eens bij haar op het werk op bezoek komt, in plaats van dat ze altijd achter de koning aan moet rennen, iets wat ze normaal gesproken met veel overgave doet.


Toneelavonden
De leden van de ruiterclub voeren het toneelstuk “Dolle Beestenboel” twee keer op. De eerste voorstelling is op vrijdag 9 maart en de tweede voorstelling is op zaterdag 10 maart. Beide voorstellingen beginnen om 19.30 uur.

Spelers
Mevr. Van Doorn: Janny Reezigt
Dierenarts Heutma: Greet van de Nagel
Dierenverzorger Carin: Hennie Tatje
Secretaresse Linda: Joan Kok
Klusjesman Harry: Willen van de Nagel
Kassière Rudy: Gerrit Klock
Meerkens: Ewald Deelen
Souffleur: Atty Juffer
Schrijver blijspel: Henk Roede


Kaarten a € 12,- (voor 2 personen) zijn verkrijgbaar bij de receptie van Veluvine.


Ga terug naar overzicht