Ga terug naar overzicht

School Life

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 12 OKT 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00, incl. drankje

'School Life' belicht een jaar in het leven van twee bevlogen leraren aan de enige kostschool in Ierland voor kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar. Headfort School, gevestigd in een monumentaal gebouw op een idyllische plek, is hun leven. John en Amanda Leyden hebben elkaar als twintigers op de school ontmoet, trouwden en brachten de rest van hun leven door op het schoolterrein, waar ze ook wonen. Ze zijn mentor, inspirator en plaatsvervangend ouder voor de kinderen en ze maken lange dagen. Nu de jaren gaan tellen, bereiden John en Amanda zich voorzichtig voor op het einde van hun Headfort-bestaan. Maar kunnen ze eigenlijk wel zonder?

Met: Amanda & John Leyden
Regie: David Rane en Neasa Ní Chianáin
Genre: Documentaire
Leeftijd: AL
SP/IE– 2016 – 100 min

 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

 

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Filmhuis

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad.

Vr
21 Sep
20:00
Film

The Party

Filmhuis

Janet heeft als politica promotie gemaakt. Het is niet niks om uitverkoren te worden tot minister van Groot-Brittanië en om dat te vieren nodigt ze samen met haar man Bill, wat vrienden uit thuis in Londen. De beoogde intieme viering verandert echter snel in een opeenstapeling van onthullingen en confrontaties..

Vr
28 Sep
20:00
Film

The Post

Friday Movie Night

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en hoofdredacteur Ben Bradlee van The Washington Post.

Vr
05 Okt
20:00
Film

A United Kingdom

Filmhuis

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families.

Vr
19 Okt
20:00
Film

El Club

Filmhuis

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime. De komst van een vijfde man doorbreekt de broze stabiliteit van hun dagelijkse routine.

Vr
09 Nov
20:00
Film