Ga terug naar overzicht

Sesamstraat

Sesamstraat Festival (3+)

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 03 MRT 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 16,00

Nieuw: ‘Het Sesamstraat Theaterfestival’! Ontvangst in de foyer door Elmo, kleuren in Tommie´s tekenhoek, sieraden knutselen op Ieniemienie´s sieradenterras, op de foto in de echte auto van Tommie, een toffe liedjesshow met de grootste hits uit de afgelopen theatervoorstellingen en na afloop een uitgebreide Meet & Greet met alle Sesamstraat vriendjes voor een mooie foto, een dikke knuffel of een stoere boks. 

www.sesamstraattheater.nl

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Buiten de Lijntjes (6+)

Theatra vof

Als op een dag een nieuwe buurvrouw naast de familie Lijntje komt wonen, verandert alles! Buiten de lijntjes’ is een humoristische voorstelling met weinig tekst, over patronen en het durven doorbreken ervan. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Za
31 Mrt
14:30
Jeugd/familie

Fien & Teun (2+)

Feest op de boerderij

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’. Met ‘Boerderij Experience’ en fotoshoot!

Za
14 Apr
14:30
Jeugd/familie

Geheim van de Wilg (4+)

Krijt

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Wo
02 Mei
14:30
Jeugd/familie