Ga terug naar overzicht

Shaun het Schaap (5+)

Bitzer is verliefd!

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 03 MRT 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 16,00

Mark van Ierssel presenteert: Shaun het Schaap Theater

Nieuw! Voor het eerst komt deze komische kudde tot leven in een humorvolle theatervoorstelling. Met rollen voor Shaun, Timmy, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Beleef mee hoe Shaun de boerderij redt, in een heel mooi maar bovenal grappig en soms ontroerend verhaal.

www.shaunhetschaaptheater.nl

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Hans & Grietje

de Musical (4+)

Dé familievoorstelling die je niet mag missen! Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos is bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en zal nu opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen.

Za
04 Nov
14:30
Jeugd/familie

Buiten de Lijntjes (6+)

Theatra vof

Als op een dag een nieuwe buurvrouw naast de familie Lijntje komt wonen, verandert alles! Buiten de lijntjes’ is een humoristische voorstelling met weinig tekst, over patronen en het durven doorbreken ervan. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Zo
25 Mrt
14:30
Jeugd/familie

Geheim van de Wilg (4+)

Krijt

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Zo
06 Mei
14:30
Jeugd/familie