Ga terug naar overzicht

Sneak previews op 12 september

Op woensdagavond 12 september opent Veluvine Nunspeet de start van het nieuwe culturele seizoen met een Previewavond in de Rabozaal. Zo zullen in een programma van ca 1,5 uur diverse amateur- en professionele optredens worden verzorgd en zijn er gesprekken met de makers van grote theaterproducties. De avond start om 20:15 uur en is gratis toegankelijk voor een ieder die geïnteresseerd is in het nieuwe theater- en culturele programma van Veluvine. Vrijkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of online.

Nieuwe Vrienden
Veluvine gaat deze avond ook op zoek naar nieuwe Vrienden. Vrienden steunen met een kleine jaarlijkse bijdrage alle culturele activiteiten van Veluvine. Ze ontavngen hiervoor, naast veel waardering, ook extra informatie en leuke kortingen. 

Wordt u op 12 september tijdens de previewavond Vriend van Veluvine dan ontvangt u naast de extra Vrienden voordelen ook 10% korting op alle toegangskaartjes die u deze avond koopt. Vriend worden kan al vanaf € 25,00 per jaar. 
Deze actie, uiteraard ook voor bestaande Vrienden, is alleen geldig op 12 sept 2018 tussen 19.30 -22.00 uur en alleen aan de kassa van Veluvine.

 


Ga terug naar overzicht