Ga terug naar overzicht

Charlotte Houberg en Heleen Vegter

Sole e Amore

Categorie: Muziek
Datum: 28 AUG 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 20,00

Het liedduo Charlotte Houberg, sopraan en Heleen Vegter, pianiste voeren in augustus en september een zomers programma uit om het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden. Met ‘Sole e Amore’ willen ze de Zuid-Europese sfeer naar Nederland halen.

Zoete melodieën uit Frankrijk met componisten als Hahn, Poulenc en Fauré, Spaans temperament met Granados, De Falla en Montsalvatge en Italiaanse uitbundigheid met Puccini, Bellini en Rossini.

Een veelzijdig en toegankelijk programma voor jong en oud. Voor de ontwikkeling van dit programma hebben zij ondersteuning gekregen van de Balkonscènes van het Fonds Podiumkunsten.

Lees meer

ZomerBries

VIP Muziekmaand

Kom binnen en vind verfrissing in het theater. Een muzikale bries in augustus, voor jong en oud! Let op, tijdens ZomerBries vinden voorstellingen plaats in een intieme setting van 60 zitplaatsen. Bestel dus snel je kaartjes!

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fijn zo

Stephanie Struijk

Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ dat eind augustus verwacht wordt, slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Fijn zo wordt een voorstelling met liedjes die de tijd misschien heel even stil doen staan.

Vr
14 Aug
20:15
Muziek

De Pianoshow.nl

Kevin Siebelink Speelt Thuis

Deze avond neemt Kevin, samen met zijn vleugel, je mee op een muzikale reis door zijn ‘all time favourite songs’. Zorg dat je erbij bent in deze intieme setting!

Vr
21 Aug
20:15
Muziek