Ga terug naar overzicht

South African Roadtrip

Celebrating Life

Categorie: Muziek
Datum: 12 JAN 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 28,00

Feestelijke uitbundigheid en intieme songs

Ga tijdens de koude wintermaanden in anderhalf uur op reis langs de Westkaap van Zuid-Afrika. Het Khayelitsha United Mambazo Choir en Xhosa-zangeressen Lungiswa Plaatjies en Nomapostile Nyiki nemen je, samen met de Afrikaanse rapper Jitsvinger, mee naar het meest westelijke deel van Zuid Afrika. De rijkdom aan talen, hun culturen en (kerst)tradities in deze regio staat centraal in South African Road Trip - Celebrating Life.  

De cast wordt begeleid door multi-instrumentalist Dionys Breukers en een prachtig podiumbreed videodecor. Hierop zullen beelden vertoond worden die speciaal voor deze voorstelling op de Westkaap gefilmd zijn.  

De cast is grotendeels afkomstig uit Khayelitsha – het grootste township van Kaapstad. Daar wordt volop Afrikaans, Xhosa, Zulu, Engels en het Afrikaapse dialect gesproken en daar is de voorstelling mee doorspekt. Interviews met bewoners van de Westkaap en de maatschappijkritische songs van rapper Jitsvinger – één van Zuid Afrika’s grootste talenten van dit moment – zorgt ervoor dat de grote glimlach op je gezicht wordt afgewisseld met een brok in je keel én kippenvel.

Geseënde Kersfees en 'n gelukkige nuwe jaar!

www.southafricanroadtrip.nl

“ze pakken met gemak de hele zaal in (…) die stemmen grijpen je bij de strot, zo mooi” -  Scenes ****

‘Als een retourtje Kaapstad financieel niet tot de mogelijkheden behoort is deze Road Trip het best denkbare alternatief’ - Patrick van den Hanenberg, Volkskrant

Bezoekers over South African Road Trip – Celebrating Life:

“Voor iedereen die houdt van Zuid-Afrika is dit de aanrader van de dag!! Een energieke voorstelling, soms ontroerend en helemaal Zuid-Afrika!”

“Wat een goede/fijne/mooie/leuke voorstelling is dat! Serieus een must-see!!”

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 0341 - 442000.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht