Ga terug naar overzicht

Zingdag voor amateurzangers

o.l.v. het Nederlands Kamerkoor

In september 2017, tijdens zijn 80-jarig jubileum, presenteert het Nederlands Kamerkoor een uniek jubileumprogramma: in twee dagen alle 150 psalmen door 150 verschillende componisten, uitgevoerd door vier koren: The Tallis Scholars, Det Norsk Solistkor, The Choir of Trinity Wall Street en natuurlijk het Nederlands Kamerkoor zelf.

Op 8 juli zijn amateurzangers van harte welkom in Veluvine, om samen met 4 zangers van het Nederlands Kamerkoor en onder leiding van dirigent Klaas Stok te werken aan een aantal psalmen uit 150 Psalms en deze aan het eind van de dag ook uit te voeren.
Leo Samama, componist en muziekwetenschapper, vertelt hoe hij de composities van 150 verschillende psalmen heeft geselecteerd en licht voor u de mooiste composities toe.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohman Fonds. Door deelname aan deze dag steunt u het project 150 Psalms!

Zing samen met zangers van het Nederlands Kamerkoor, verbeter uw zangtechniek en ervaar prachtige psalmen uit 1000 jaar koormuziek!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa/website van Veluvine


Ga terug naar overzicht