Ga terug naar overzicht

Sprookjesfestival tijdens kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseert Landstede Welzijn op 4 en 5 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur het sprookjesfestival. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en vindt plaats in de Rabozaal van Veluvine.

Tijdens dit sprookjesfestival is het thema ‘Sprookjesfiguren in de war’.
Door een storm zijn er een aantal sprookjesverhalen door elkaar gehaald. De kinderen helpen de Heks en de Goede Fee om weer zichzelf te worden en in het juiste sprookje te belanden.Hierbij gebruiken ze toneelstukjes, ze verzinnen liedjes, opdrachten en spelletjes, het kan zo gek niet bedacht worden, of het komt voorbij. De kinderen werken en spelen veel samen. De ideeën, kracht, initiatieven en natuurlijk fantasie van de kinderen staan centraal bij de ontwikkeling van het verhaal.

Praktische informatie
De kosten voor 1 dag zijn € 9,50 p.p. en voor 2 dagen € 14,50 p.p. Dit is inclusief eten en drinken. Ouders die mee willen helpen zijn ook van harte welkom. Uw kinderen krijgen dan korting op de entreeprijs!

Het is de bedoeling om vooraf, contant, te betalen. Dit is mogelijk op dinsdag 20 december tussen 15.00 – 20.00 uur en woensdag 21 december tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Geef je nu op!
Vanaf heden kunnen kinderen zich opgeven voor deze activiteit. Geeft u bij het aanmelden graag de volgende informatie door: naam, leeftijd, telefoonnummer waarop u tijdens de activiteit bereikbaar bent, aantal dagen van deelname, bijzonderheden m.b.t. uw kind(eren), over bijv. voeding, allergieën, medicatie etc.

Voor meer informatie, opgave en betalen kunt u terecht bij: Landstede Welzijn, Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet, Tel: 088 – 850 77 50 / E-mail: welzijnnunspeet@landstede.nl

 


Ga terug naar overzicht