Ga terug naar overzicht

Stef Bos

Ruimte

Categorie: Muziek
Datum: 22 NOV 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00

Stef Bos treedt op zonder band. Een adempauze. Doordat hij alleen speelt, zijn er geen afspraken met anderen en ontstaat er een gigantische ruimte. Ruimte voor hem om een song in te duiken zoals hij zich op dat moment voelt. Het enige wat in deze nieuwe voorstelling vastligt, zijn de openingssongs. 

Bos toert met de voorstelling ‘Ruimte’ door Nederland, België en Zuid Afrika. In de feestweek van Veluvine, als we 10 jaar bestaan, treedt Stef Bos bij ons op!

''Het gaat niet om de zanger, maar om het lied.'' Zo begint Stef Bos aan een kortstondige reis door Nederland, België en Zuid-Afrika. Even zonder band en met een koffer vol songs die gespeeld willen worden. “Als je alleen speelt, zit je als het ware voortdurend in een achtbaan die pas stopt aan het einde van de voorstelling. Het besef dat ik klein ben, is louterend voor mij.'' 

Deze voorstelling is onderdeel van de Veluvine feestweek. Kaarten voor alle voorstellingen in de feestweek zijn verkrijgbaar vanaf onze previewavond op 18 september 2019.

 

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

A tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons (USA) (Try-out)

De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische Creedence Clearwater Reviva met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Down On The Corner’. Een echte Trip Down Memory Lane.  

Di
15 Okt
20:15
Muziek

Klaas Prins

Maar nog niet helemaal

Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een absurde zoektocht naar identiteit waarbij de jonge cabaretier met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot het publiek continu weet te boeien en verrassen. 

Vr
28 Feb
20:15
Cabaret

De Aanslag

Naar de klassieker van Harry Mulisch

De veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller is terug in de theaters! Dit indringende en spannende stuk is een must-see. Zeker in het jaar dat Nederland 75 jaar bevrijding viert en stilstaat bij het overlijden van grootmeester Mulisch, tien jaar geleden.

Vr
13 Mrt
20:15
Toneel