Ga terug naar overzicht

Tania Kross

Carmen Revisited (try-out)

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 21 SEP 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 32,00

‘Krossover’ van klassieke opera en flamenco

Mezzosopraan Tania Kross (1976 Curaçao), presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera Carmen, speciaal voor haar herschreven en opnieuw gearrangeerd door Thijs Borsten. Thijs combineert in zijn arrangementen de zeer bekende muziek van Bizet met invloeden van de flamenco. Zo ontstaat een sprankelende, eigentijdse visie op het stuk, dat Tania Kross op het lijf geschreven is.

Tania Kross wordt bijgestaan door de sopraan Francis van Broekhuizen in de rol van Micaëla en tenor Charles Hens als Don Jose. We zien Carlos Denia, één van de beste flamenco zangers van Spanje, als toreador Escamillioin deze ‘Krossover’ van klassieke opera en flamenco.

Tania Kross zong in alle belangrijke concertzalen van de wereld. De titelrol van Carmen heeft zij mogen vertolken o.a. in Staatsopera Stuttgart en het prestigieuze Glyndebourne Opera Festival. 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Henk Poort

Ik ben mijn lied

Henk Poort is bekend als musicalacteur én als operazanger. Minder bekend is dat hij ook een boeiend verhalen-verteller is. In ‘Ik ben mijn lied’ zingt Henk nummers uit zijn omvangrijke repertoire en kruipt hij in de huid van kleurrijke personen uit zijn verleden.

Za
11 Nov
20:15
Muziek

Ebonit Saxofoon Quartet

Randmeerconcert

Het internationale Ebonit Saxofoon Kwartet (Nederlands, Duits en Pools) is een jong en sprankelend ensemble, opgeleid aan het Amsterdams Conservatorium. Het programma omvat werken van Mendelssohn, Mozart, en Piazzolla. De vier composities uit het programma hebben één ding gemeen: heimwee!

Zo
26 Nov
14:00
Klassiek,
Muziek

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi zit inmiddels 35 jaar in het vak. Tijd voor een reeks bijzondere concerten! Wibi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek.

Za
02 Dec
20:15
Klassiek,
Muziek