Ga terug naar overzicht

The Children Act

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 12 APR 2019 
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,25 incl. drankje

Fiona Maye is een gerespecteerd rechter van het Hooggerechtshof. Wanneer haar huwelijk met Jack lijkt te bezwijken onder haar toewijding stort Fiona zich op een ingewikkelde zaak - de 17-jarige Adam heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan.

Geregisseerd door: Richard Eyre 
Hoofdrollen: Emma Thompson (Oscar-winnares), Fionn Whitehead (Dunkirk) en Stanley Tucci

Jaar: 2017 
Genre: Drama
Duur: 105 min. 
Land: Verenigd Koninkrijk

Lees meer

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Wonderstruck

Filmhuis

Ben verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. En Rose, een doof meisje, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Beide kinderen besluiten op zoek te gaan naar datgene wat ze het meeste missen.

Vr
26 Apr
20:00
Film

Du Forsvinder

Filmhuis

De gerespecteerde schooldirecteur Frederik wordt gearresteerd en beschuldigd van miljoenenfraude. Het blijkt echter dat hij al drie jaar een hersentumor heeft, die zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Zijn vrouw Mia probeert hem daarom, met de hulp van advocaat Bernard, vrij te pleiten en zo haar gezin te redden.

Vr
17 Mei
20:00
Film