Ga terug naar overzicht

The Chistmas Candle

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 18 DEC 2019Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 15:00Prijs: 9,25 incl. drankje

Diep weggeborgen op het Engelse platteland ligt het pittoreske dorp Gladbury. Het verhaal gaat dat de dorpskaarsenmaker één keer in de 25 jaar bezoek krijgt van een engel die een van de kaarsen aanraakt. Degene die deze kaars op kerstavond aansteekt, ontvangt een wonder. Maar in 1890 lijkt daar een einde aan te komen door de komst van elektriciteit. Als David Richmond, een jonge en vooruitstrevende dominee, in het dorp arriveert, ontdekken de dorpsbewoners een nieuwe vorm van wonderen: goede daden doen en vriendelijk zijn voor de ander. Als David pogingen doet het dorp te moderniseren, vindt hij de oude kaarsenmaker op zijn pad. Deze doet er alles aan de ‘erfenis van de Christmas Candle’ levend te houden. Als de bijzondere kaars op onverklaarbare wijze verdwijnt, beleven de dorpsbewoners een kerstfeest dat ze nooit meer zullen vergeten.

Jaar: 2013
Genre: Drama
Duur: 100 min.
Land: VS

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Buurman & Buurman

Gaan kamperen (3+)

Buurman en Buurman hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is verbouwd. Tijd voor een welverdiende kampeervakantie. Even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Alles loopt anders en dat is weer uiterst lachwekkend!

Ma
30 Dec
14:00
Jeugd/familie

Cabaretpoel

4x Leuk!

Cabaretliefhebbers opgelet! In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten. Stuk voor stuk finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Het wordt een zeer afwisselende avond, met vier uiteenlopende genres. Tijd voor het talent van de toekomst.

Vr
10 Jan
20:15
Cabaret