Ga terug naar overzicht

The Danish Girl

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 11 OKT 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

The Danish Girl vertelt het bijzondere liefdesverhaal gebaseerd op het leven van de kunstenaars Einar en Gerda Wegener (Eddie Redmayne en Alicia Vikander).

De film, die zich afspeelt in de jaren twintig, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Einar’s baanbrekende beslissing om als vrouw, Lili Ebe, door het leven te gaan en de invloed daarvan op hun huwelijk en kunst.

Met: Eddie Redmayne en Alicia Vikander
Regie: Tom Hooper
Genre: drama
Leeftijd: 12+
Denemarken - 2016 - 120 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Virgin Mountain

Filmhuis

De 43-jarige Fusi woont nog steeds thuis bij zijn moeder. Het lukt hem niet om in contact te komen met vrouwen.Wanneer hij de levendige Alma ontmoet, worden zijn vrijgezellenbestaan en vaste gewoontes overhoop gegooid.

Wo
25 Okt
20:00
Film

La La Land

Friday Movie Night

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. En jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen jazzclub. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen het hectische leven in Hollywood?

Vr
03 Nov
20:00
Film

Spotlight

Filmhuis

In het indrukwekkende filmdrama Spotlight stuit journalisten van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk één van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd.

Wo
08 Nov
20:00
Film