Ga terug naar overzicht

The Leisure Seeker

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 15 FEB 2019Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:30Prijs: € 9,25 incl. drankje

Geregisseerd door Paolo Virzì
Met Donald Sutherland, Helen Mirren en Kirsty Mitchell

John en Ella Spencer hebben samen een mooi huwelijksleven gehad voor meer dan vijftig jaar. Nu ze in de tachtig zijn lijdt Ella aan kanker en heeft ze besloten de behandeling te stoppen. John heeft Alzheimer. Ze vertrekken voor een reis in een oude betrouwbare camper die ze “De Vrije Tijd Zoeker” noemen. Ze reizen van Boston naar Ernest Hemingway Home in Key West. Ze herbeleven hun passie voor het leven en hun liefde voor elkaar op een tocht die openbaring en verrassing biedt tot het einde.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

On Body and Soul

Filmhuis

De introverte Mária is net begonnen met werken in een abattoir, maar de enige die toenadering zoekt is haar baas Endre. Zij leren elkaar steeds beter kennen en ontdekken per toeval dat ze ’s nachts hetzelfde dromen. Hun relatie en levenswijze verandert, als ze overdag deze dromen samen na beginnen te spelen.

Vr
29 Mrt
20:00
Film

Wonderstruck

Filmhuis

Ben verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. En Rose, een doof meisje, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Beide kinderen besluiten op zoek te gaan naar datgene wat ze het meeste missen.

Vr
26 Apr
20:00
Film