Ga terug naar overzicht

The Post

Friday Movie Night

Categorie: Film
Datum: 05 OKT 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00, incl. drankje

Katharine Graham, de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant (de Washington Post) moet samenwerken met hoofdredacteur Ben Bradlee in een race met grote concurrent de New York Times om als eerste de primeur te hebben over een massale doofpotaffaire van overheidsgeheimen over een periode van drie decennia en vier Amerikaanse presidenten (die bekend zou worden als de Pentagon Papers). Het duo moet hun geschillen naast zich neer leggen om deze lang verborgen geheimen aan het licht te brengen, terwijl ze daarmee hun carrières in de waagschaal leggen - en misschien zelfs hun vrijheid, want wat als het onthullen van deze geheimen als landverraad wordt uitgelegd?

Met: Tom Hanks, Meryl Streep en Bruce Greenwood
Regie: Steven Spielberg
Genre: Drama
Leeftijd: 6+
VS – 2017 – 116 min

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

School Life

Filmhuis

'School Life' belicht een jaar in het leven van twee bevlogen leraren aan de enige kostschool in Ierland voor kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar. Headfort School, gevestigd in een monumentaal gebouw op een idylische plek, is hun leven.

Vr
12 Okt
20:00
Film

Manchester by the Sea

Friday Movie Night

'Manchester by the Sea' vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee de voogdij over zijn 16-jarige neefje. Lee wordt herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi.

Vr
02 Nov
20:00
Film