Ga terug naar overzicht

The Simon & Garfunkel Story

Dean Elliot e.a.

Categorie: Muziek
Datum: 14 FEB 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 27,50

De voorstelling is uitverkocht.

Wilt u op de wachtlijst? Neem dan contact op met de theaterkassa via 0341-442000.


Van The Sound of Silence tot Central Park

Het fascinerende concert ‘The Simon & Garfunkel Story’ vertelt het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle duo aller tijden. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij.

Bij dit eerbetoon brengt het duo met een live band wereldhits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Cecilia’, ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’. Met de muziek als leidraad vertellen de zangers over de achtergronden die Simon en Garfunkel vormden, over hun samenwerking, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Het komt tot een hoogtepunt met een indringend eerbetoon aan het Central Park reünieconcert uit 1981.

‘The Simon & Garfunkel Story’ trok al volle zalen in Azië en heel Europa. Het leverde Charles Blyth (Art Garfunkel) en Philip Murray Warson (Paul Simon) lovende recensies op. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij. ,,We kenden het werk van Simon & Garfunkel vooral van de platen van onze ouders’’, vertelt Charles Blyth. ,,Maar toen we ons in het duo verdiepten, ontdekten we pas dat ze nog veel meer prachtige liedjes hebben gemaakt. Het is een feest om die gouden herinneringen met het publiek te delen.’’

“Stemmen kleuren fraai”…. ‘‘Doet weinig onder voor het origineel” -  Volkskrant

www.thesimonandgarfunkelstory.com

Simon & Garfunkel zijn onder andere te gast bij ‘Tijd voor Max’ bij Omroep Max (tussen 17.10-17.50 uur op dinsdag 13 februari a.s. op NPO 1) en bij ‘Muziek & Zo’ bij Omroep Brabant (tussen 15.00-15.50 uur op woensdag 21 februari).

 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Bella Italia

Leonie Meijer, Marijn Brouwers e.a.

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli en vele anderen. Benvenuto!

Vr
30 Mrt
20:15
Muziek

Brace

Les geleerd

Dé comeback van 2015 staat op naam van Brace. Door zijn deelname aan The Voice of Holland won de zanger opnieuw de harten van vele Nederlanders. In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde.

Za
31 Mrt
20:15
Muziek

Dansen met de vijand

In zijn zoektocht naar een verborgen familiegeschiedenis stuit Paul Glaser op het onvoorstelbare verhaal van zijn Tante Roosje, een Joodse danslerares van wie de echtgenoot in de Tweede Wereldoorlog sympathiseert met de NSB. De succesvolle voorstelling gaat dit seizoen slechts 6 weken in reprise, waaronder in Veluvine.

Do
12 Apr
20:15
Muziek