Ga terug naar overzicht

Theatergroep Suburbia

Neelie! (try-out)

Categorie: Toneel
Datum: 07 OKT 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 26,00

Deze avond is er ook een inleiding, deze kost € 2,50 p.p..

De vrouw achter de ijzeren dame

'Nou, ik kan u vertellen: tranen hebben geen invloed op mij. In ieder geval niet op het werk.’ – Neelie Kroes.

Theatergroep Suburbia heeft de primeur van een toneelvoorstelling geïnspireerd op het leven van Neelie Kroes. Carine Crutzen speelt de titelrol.  

Neelie Kroes is een icoon: de vrouw die door alle glazen plafonds heen brak. Een kleurrijke politica, echtgenote én moeder, die na politieke verwikkelingen en persoonlijke drama’s uiteindelijk een van de machtigste vrouwen van Europa wordt.  Hoe is het Neelie gelukt de top te bereiken in een mannenbolwerk? Hoe combineerde zij werk en privé? En is Neelie een inspirerend rolmodel voor Nederlandse vrouwen van nu?

‘Neelie!’ is een razend actueel drama met Shakespeariaanse inslag. Over de zucht naar macht en vrouw-zijn in een mannenwereld. Naast Neelie Kroes passeren ook andere politieke coryfeeën de revue zoals Ruud Lubbers, Bram Peper en Pim Fortuyn.

Van de makers van ‘Madame Bovary’: schrijver Léon van der Sanden en regisseur Julia Bless. 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Jon van Eerd

Harrie en Eva (try-out)

Jon van Eerd is als Harrie Vermeulen weer terug met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Middenin het Paradijs maakt hij er weer een kolossale chaos van. Onbetaalbaar grappig!

Wo
18 Okt
20:15
Toneel

Nasrdin Dchar

DAD

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld. DAD is een voorstelling over vaderschap, generaties, emigratie. Over toen, nu en straks. Over angst. Over liefde!

Vr
27 Okt
20:15
Toneel

Debby Petter

In mijn hoofd

Debby Petter speelt een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. Zij wil dat hij hulp zoekt. Maar doet hij dat? Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Van begin tot eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

Do
11 Jan
20:15
Toneel