Ga terug naar overzicht

Theatergroep Suburbia

Vijand van het volk (Try-out)

Categorie: Toneel
Datum: 28 SEP 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 24,00 incl. drankje

Vijand van het volk gaat over politieke intriges, fake news en integriteit. Zet de klokkenluider Thomas Stockmann zijn jonge gezin en zijn carrière op het spel voor zijn idealen? Zullen zijn familie en vrienden hem steunen of laten ze hem keihard vallen?

Aangrijpend, spannend, oergeestig en nog steeds actueel: de Noorse schrijver Henrik Ibsen schreef Vijand van het volk in 1882. Deze moderne klassieker over corruptie en milieuvervuiling is nu op tournee in de eigentijdse bewerking van de Schaubühne Berlin.

Theatergroep Suburbia speelde deze versie van Vijand van het volk al eerder en ontving een sterrenregen van de media. Nu komt de lang verwachte reprise, gespeeld door een nieuwe generatie topacteurs.

“Regisseur Albert Lubbers en zijn acteurs bewijzen overtuigend dat idealen fragiel zijn, en het waard zijn om te worden verdedigd.” – Theaterkrant ****

“Xander van Vledder speelt Ibsens beroemde vierde akte op indrukwekkende wijze.” – de Volkskrant ****

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Aanslag

Naar de klassieker van Harry Mulisch

De veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller is terug in de theaters! Dit indringende en spannende stuk is een must-see. Zeker in het jaar dat Nederland 75 jaar bevrijding viert en stilstaat bij het overlijden van grootmeester Mulisch, tien jaar geleden.

Vr
13 Mrt
20:15
Toneel

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Meesterverteller Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. In zijn solovoorstelling sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee en weet hij u te vangen. Een combinatie tussen ontroering en humor!

Vr
27 Mrt
20:15
Toneel