Ga terug naar overzicht

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 21 SEP 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00, incl. drankje

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd.

Met: Frances McDormand, Woody Harrelson en Sam Rockwell
Regie: Martin McDonagh
Genre: Misdaad
Leeftijd: 16+
VS/VK – 2017 – 115 min

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

The Party

Filmhuis

Janet heeft als politica promotie gemaakt. Het is niet niks om uitverkoren te worden tot minister van Groot-Brittanië en om dat te vieren nodigt ze samen met haar man Bill, wat vrienden uit thuis in Londen. De beoogde intieme viering verandert echter snel in een opeenstapeling van onthullingen en confrontaties..

Vr
28 Sep
20:00
Film

School Life

Filmhuis

'School Life' belicht een jaar in het leven van twee bevlogen leraren aan de enige kostschool in Ierland voor kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar. Headfort School, gevestigd in een monumentaal gebouw op een idylische plek, is hun leven.

Vr
12 Okt
20:00
Film

A United Kingdom

Filmhuis

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families.

Vr
19 Okt
20:00
Film