Ga terug naar overzicht

Tommy Wieringa

Literaire avond

Categorie: Literair
Datum: 14 MRT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 18,00 , incl. drankje

Tommy Wieringa (1967) is onmogelijk nog weg te denken uit de Nederlandse literatuur. Zijn werk wordt wereldwijd vertaald en is meermalen genomineerd en bekroond. Naast romans publiceert hij essays, beschouwingen, columns en reisverhalen.

Hij schreef drie romans voordat hij in 2005 doorbrak met Joe Speedboot, waarmee hij verschillende prestigieuze prijzen won. Ook zijn volgende roman Caesarion uit 2009 werd een bekroonde bestseller. In 2014 schreef hij het Boekenweekgeschenk Een mooie jonge vrouw.

Tommy Wieringa kaart in zijn werk vaak actuele thema’s aan. Zo komt het vluchtelingenthema aan de orde in Dit zijn de namen (2013, Libris Literatuurprijs en prijs van de Gouden Boekenuil). En in De dood van Murat Idrissi (2017) vertelt hij opnieuw op overtuigende wijze over migranten en het drama van ontheemd zijn. Migranten zijn er ook in de verpletterende en ontroerende roman ‘De heilige Rita’ (oktober 2017), over een vader en een zoon, en de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp.

Deze literaire avond vindt plaats in aanloop naar de Boekenweek 2019 en wordt georganiseerd i.s.m. de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Boeken kunt u laten signeren aan de boekentafel van Boekhandel Osinga.

Prijs voor bibliotheekleden € 14,50, incl. drankje.

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 24,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,95 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. > Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht