Ga terug naar overzicht

Marathonconcert van Trinity

Zaterdag 4 juli

Op vrijdag 3 juli komt de tweede single van het ‘Trinity Wereldwijs’ album uit: Opblijfavond, inclusief doldwaze clip waar een heleboel members van Trinity & Friends aan mee doen! Mooie reden voor een pre-vakantie marathonconcert, dachten de mannen van Trinity.

Na maanden zonder optredens vanwege de coronacrisis ziet Trinity eindelijk kans je uit te nodigen voor een intiem theaterfeestje in het releaseweekend op zaterdag 4 juli in Veluvine. Dus: wil je eindelijk weer eens live meeswingen met je favoriete Trinity liedjes EN een voorproefje horen van het album ‘Eén grote familie’, dan moet je er bij zijn!

We richten alles dusdanig in dat je optimaal kunt genieten van Trinity, met inachtneming van de coronamaatregelen van het RIVM. Het betreft een speel-marathon, dus je krijgt de keuze uit twee tijdsslots: 16.00,en 19.00 uur. We beloven je een onvergetelijke dosis Trinity Vitamine!

Omdat we maximaal 100 mensen binnen mogen laten, speelt Trinity telkens een klein uur voor iedere groep. Dit om zoveel mogelijk mensen een hemels feestje te bieden. Een unieke muzikale en hoopvolle ervaring in corona-tijd… 


Ga terug naar overzicht