Ga terug naar overzicht

Trolls

Categorie: Film, Jeugd/familie
Datum: 26 APR 2017
Tijdstip: 14:30
Toegangsprijs: € 6,00 incl. drankje
Zaal: Nestlézaal

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Van de makers van Shrek komt de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar: Dreamworks’ Trolls. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen en de grappige maar altijd humeurige Bergens. Singer-songwriters Sharon Doorson en Waylon nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Sharon leent haar stem aan de altijd vrolijke maar ook een beetje naïeve trol Poppy. Als ze geconfronteerd wordt met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ze dat ze dit probleem niet kan oplossen met een liedje, een dansje en een knuffel.

Sharon en Waylon zingen tevens samen Nederlandstalige versies van o.a. ‘True Colors’ van Cindy Lauper en ‘Can’t Stop The Feeling’, de wereldwijde hit van Justin Timberlake. De regie van de Nederlandstalige versie van Trolls is in handen van Marty de Bruijn en de vertaling is gedaan door Hilde de Mildt.

Met: Sharon Doorson, Waylon
Regie: Mike Mitchell
Genre: animatie/familiefilm
Leeftijd: 6+
VS - 2016 - 92 minuten


Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Siv gaat logeren

Siv gaat voor het eerst in haar leven logeren bij Cerisia. Als Siv niet kan slapen, gaat ze op zoek naar Cerisia en beleeft ze wonderlijke avonturen. De Zweeds/Nederlandse film ‘Siv gaat logeren’ gaat over de liefde voor het onconventionele, op smaak gebracht met een scheut magie. Ook geschikt voor de allerkleinsten.

Wo
17 Mei
14:30
Film,
Jeugd/familie