Ga terug naar overzicht

Truman

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 20 DEC 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

Julián is een acteur en levensgenieter die de vijftig is gepasseerd. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven, daarom organiseert hij zijn laatste afscheid. Zijn jeugdvriend Tomás komt hem uit Canada bezoeken, ze hebben elkaar in jaren niet gezien. Samen zullen ze vier onvergetelijke dagen beleven gedurende welke ze diverse steden aandoen. Ondertussen proberen ze een oplossing te vinden voor de grootste zorg waar Julián mee worstelt: een nieuw thuis vinden voor Truman, zijn hond.

Met: Javier Cámara, Ricardo Darin, Dolores Fonzi
Regie: Cesc Gay
Genre: drama
Leeftijd: 12+
SP - 2016 - 80 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Lion

Friday Movie Night

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie.

Vr
05 Jan
20:00
Film

Sami Blood

Filmhuis

Een intrigerend en meeslepend verhaal over de Sami, het enige oorspronkelijke en inheemse volk dat Europa kent. De veertienjarige Elle-Marja komt uit een rendierherdersfamilie in Lapland. Blootgesteld aan de discriminatie tegen haar volk, de Sami, begint ze te dromen over een ander leven.

Vr
12 Jan
20:00
Film

Perfetti Sconosciuti

Filmhuis

Een groepje goed bevriende echtparen besluit tijdens een etentje alle telefoontjes en berichtjes te delen die ze binnenkrijgen. Ze blijken meer geheimen voor elkaars partner en vrienden te hebben dan ze dachten…

Vr
19 Jan
20:00
Film