Ga terug naar overzicht

Update rondom maatregelen

In deze bizarre tijden is Veluvine Nunspeet, voor het eerst buiten zon- en feestdagen om, gesloten en blijven de deuren zelfs minimaal 3 weken dicht. Vele verenigingen en organisaties hebben hun lessen opgeschort, geannuleerd en verplaatst. Alle theater- en filmvoorstellingen van Stichting Veluvine Cultuur en andere organisaties zijn tot 6 april uitgesteld. We zeggen bewust uitgesteld, want we gaan alle culturele activiteiten verplaatsen naar later in het seizoen. Zo bieden wij alle artiesten en bezoekers de mogelijkheid om cultuur te blijven geven en beleven, hetzij op een later tijdstip.

Afgelopen week hebben we veel contact gehad met artiesten, impresariaten en boekingskantoren. Met alle agenda’s naast elkaar hebben we nieuwe data gevonden voor alle voorstellingen tot 6 april, deze zijn vanaf heden te vinden op onze website.
Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij alle bezoekers die al kaarten hebben gekocht pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Daarbij wachten wij op een collectieve regeling die wordt uitgesproken door alle theaters en de branchevereniging. Het is prettig dat de culturele sector in deze onzekere tijden samen op zoek gaan naar een oplossing. Veluvine bericht haar bezoekers bij meer informatie persoonlijk per e-mail.
Vooralsnog gaan de voorstellingen en concerten na 6 april gewoon door tot nader bericht. Mocht dit anders worden dan zullen wij dit zo snel mogelijk via onze website laten weten.

Een gesloten pand wil echter niet zeggen dat er helemaal niks gebeurd. Naast alle administratieve handelingen is een klein team van Veluvine, achter de schermen, hard aan het werk met diverse onderhoudswerkzaamheden. Deze plannen we normaal gesproken in de zomerperiode maar worden nu vervroegd uitgevoerd, zodat we te zijner tijd weer vol goede moed van start kunnen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in ons prachtige Veluvine.

Update rondom de voorstellingen:

  • De Aanslag op 13 maart is verplaatst naar vrijdag 19 juni 2020.
  • LSB Experience op 14 maart is verplaatst naar zaterdag 24 oktober 2020.
  • Vera Mann op 20 maart is verplaatst naar vrijdag 16 oktober 2020.
  • Pieter Derks op 26 maart is verplaatst naar zaterdag 9 mei 2020.
  • Fred Delfgaauw op 27 maart is verplaatst naar donderdag 18 juni 2020.
  • Ekatarina Levental op 28 maart is verplaatst naar woensdag 13 mei 2020.
  • De filmvoorstellingen van 13, 20, 27 maart en 3 april zijn verplaatst naar 5, 12, 19 en 26 juni 2020.

 


Ga terug naar overzicht