Ga terug naar overzicht

Utrecht String Quartet

Randmeerconcert

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 17 FEB 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 21,00

Het Utrecht String Quartet geniet een internationale reputatie als veelzijdig en dynamisch kamermuziekensemble. De vier musici komen uit alle windstreken (Finland, Duitsland, Rusland en Australië) en wonen in Nederland. Hun muzikale wereld kent geen grenzen. Het USQ heeft internationale faam verworven met zijn zoektocht naar verdwenen of in de vergetelheid geraakt repertoire.

Het Utrecht String Quartet bestaat uit:Eeva Koskinen (viool), Katherine Routley (viool), Mikhail Zemtsov (altviool) en Sebastian Koloski (cello).

Programma
Dmitri Kabalevski - Strijkkwartet in a nr.1 op.8
Anton Webern - Langsamer Satz voor Strijkkwartet (1905)
Ludwig van Beethoven - Strijkkwartet in e op.59 nr.2 ‘Rasumovsky’

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Brace

Les geleerd

Dé comeback van 2015 staat op naam van Brace. Door zijn deelname aan The Voice of Holland won de zanger opnieuw de harten van vele Nederlanders. In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde.

Za
31 Mrt
20:15
Muziek

Daniel Lohues

Vlier

Nieuwe, eigengemaakte songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. In deze zoektocht naar zichzelf zorgt Daniël voor een overgetelijke theateravond!

Do
05 Apr
20:15
Muziek