Ga terug naar overzicht

Van der Laan & Woe

Pesetas (try-out)

Categorie: Cabaret
Datum: 20 OKT 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 21,00

Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer terug op de planken! Het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma De Kwis, maar nu kunt u ook weer in het theater genieten van dit virtuoze cabaretduo. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: “Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe”

www.vanderlaanenwoe.nl

 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

René van Meurs

Ik beloof niks (try-out)

René heeft weer van alles meegemaakt waar hij jullie graag over vertelt. Mooie verhalen, rake grappen en flink tempo, maar hij belooft niks. Dat ligt ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen. Hoog tijd om elkaar echt te leren kennen.

Do
16 Nov
20:15
Cabaret

Ali B

Koorts (try-out)

Ali B is nog lang niet uitgepraat! Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in Veluvine!

Za
25 Nov
20:15
Cabaret

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Tijdens deze zeer afwisselende avond spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling. U ziet o.a. finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Maar wie er spelen, blijft meestal tot de avond zelf een verrassing.

Vr
01 Dec
20:15
Cabaret