Ga terug naar overzicht

Van Dik Hout

25 jaar - 21.00 uur

Categorie: Muziek
Datum: 09 OKT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 21:00Prijs: € 25,00 incl. drankje

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en dat vieren ze graag met u. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ‘Stil in mij’, ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’.

Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de Nederlandse top met hun pure rock en poëtische teksten. Ze braken door met ‘Stil en mij’ en domineerden wekenlang de hitlijsten. De song werd zelfs bekroond met de titel ‘Singel van de eeuw’. Ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Tijd voor een toonaangevende muzikale avond!

''25 jaar Van Dik Hout, prachtige muziek op een geweldig jubileum feest dat u niet mag missen!'' 

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Van Dik Hout

25 jaar

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en dat vieren ze graag met u. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ‘Stil in mij’, ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’. Tijd voor een avond vol toonaangevende Nederpop!

Vr
09 Okt
21:00
Muziek

Iris Hond

Home

Wegens het succes van de tour van dit voorjaar komt Iris terug naar de theaters met een reprise van Home. In deze voorstelling vertelt Iris bijzondere verhalen van anderen. Mensen met een uitzonderlijke thuissituatie, die elk op eigen wijze op zoek zijn naar geborgenheid.

Do
05 Nov
19:00
Klassiek,
Muziek