Ga terug naar overzicht

Van Dik Hout

25 jaar

Categorie: Muziek
Datum: 10 APR 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 25,00 incl. drankje

 

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en dat vieren ze graag met u. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ‘Stil in mij’, ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’.

Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de Nederlandse top met hun pure rock en poëtische teksten. Ze braken door met ‘Stil en mij’ en domineerden wekenlang de hitlijsten. De song werd zelfs bekroond met de titel ‘Singel van de eeuw’. Ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Tijd voor een toonaangevende muzikale avond!

''25 jaar Van Dik Hout, prachtige muziek op een geweldig jubileum feest dat u niet mag missen!'' 

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Ed Struijlaart

Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

Vanaf jongs af aan speelt de gitaar een belangrijke rol in het leven van Struijlaart. Tijdens zijn zeer succesvolle theatervoorstelling brengt hij een ode aan de gitaar én zijn helden. Van de ‘Crossroads’ van Robert Johnson naar het ‘Seattle’ van Jimi Hendrix. 

Vr
04 Okt
20:15
Muziek

The Story of George Michael

Charly Luske

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper staan zijn voor het eerst in Veluvine en zal de zaal op zijn kop worden gezet  

Vr
11 Okt
20:15
Muziek