Ga terug naar overzicht

Veertigste muurgedicht hangt bij Veluvine

Het bestuur van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet bood oud-bestuurslid Ben van Wendel de Joode, als dank voor zijn jarenlange inzet, eind 2016 een boom aan. Tegelijkertijd bood Veluvine Ben, voor zijn jarenlange betrokkenheid bij de totstandkoming van Veluvine, ook een kunstzinnig vormgegeven betonnen bank aan.
Het bestuur van Stichting Muurgedichten Nunspeet zag daarin een mooie aanleiding om Ben, tevens oud-voorzitter van haar stichting, een gedicht aan te bieden in de buurt van de boom, bij het transformatorhuisje op het parkeerterrein van Veluvine. Op voorstel van Ben zou dat het gedicht 'Ik heb nooit' van Gerrit Kouwenaar worden. De huidige voorzitter van de Stichting Muurgedichten Nunspeet, Jaap Slaa, bood het gedicht eind 2016 symbolisch aan en jongsleden is het gedicht werkelijk geplaatst.

Het veertigste gedicht van Stichting Muurgedichten Nunspeet is het vierde gedicht op Veluvine gronden. Menig bezoeker wandelt over het terrein en door de gangen van Veluvine, vaak even verwonderd kijkend naar alle vormen van kunst & cultuur die men kan aanschouwen. De gedichten zijn hier een fantastische onderdeel van en Veluvine is Stichting Muurgedichten Nunspeet dan ook dankbaar voor al haar werk.

Klik hier voor meer info over Stichting Muurgedichten Nunspeet 

 

 


Ga terug naar overzicht