Ga terug naar overzicht

Veluvine 2020 Top10

Terugkijken op een bewogen jaar.

We hebben elkaar al een tijdje niet gezien, maar we blijven graag met u in contact en blijven u inspireren met positieve berichten. Bijvoorbeeld via onze sociale media. Daar delen wij momenteel een reeks foto's die u terugbrengen naar het goede van afgelopen jaar. Naar wat wél door kon gaan.

Dagelijks delen we op Instagram en Facebook een lichtpuntje uit 2020 in onze Veluvine 2020 Top10. Een groot deel van deze lijst staat al online. Van prachtige exposities tot aan uitverkochte voorstellingen. Misschien was u wel aanwezig bij één of meerdere van deze memorabele momenten.  

Bent u benieuwd naar de Veluvine hoogtepunten van 2020? Kijk op onze Instagram en Facebook welke highlights er al geplaatst zijn en laat u verrassen door de posts die nog volgen.  

Het is nu januari 2021 en de activiteiten in Veluvine staan grotendeels on hold, maar achter de schermen werken we aan een interessant programma voor wanneer we de deuren weer helemaal mogen openen. Samen met u nieuwe herinneringen maken. Daar gaan we voor, zodat we ook aan het eind van dit jaar een schitterende Top10 kunnen samenstellen. 

 


Ga terug naar overzicht