Ga terug naar overzicht

Veluvine is (beperkt) geopend

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november is er aangekondigd dat voor publiek toegankelijke locaties vanaf woensdagavond 4 november voor een periode van minimaal 2 weken de deuren moeten sluiten. Theaters, bibliotheken en filmhuizen worden hierbij heel specifiek genoemd en uit deze opsomming maken veel mensen op dat Veluvine haar deuren vanaf 4 november helemaal zal sluiten voor 14 dagen.

We bewegen ons echter, samen met onze participanten, op veel meer terreinen zoals bijv. cursussen, welzijnswerk, sport en kinderopvang. Door de besluiten van het kabinet vallen diverse functies nu 14 dagen uit en maar gelukkig zijn er ook activiteiten die wel door mogen gaan. Al wordt het echt wel steeds leger in ons prachtige pand.
Onze Foyer (horeca) zijn gesloten voor publiek maar o.a. de sport- en cultuurlessen voor de jeugd, het welzijnswerk, kinderopvang en diverse onderwijsactiviteiten gaan de aankomende 2 weken door. Ook gaat de bibliotheek door als afhaalpunt.

Ons gebouw blijft dus wel open. Om de beperkte bezoekersstroom goed te reguleren is onze benedeningang vanuit de parkeergarage echter gesloten en vragen wij bezoekers via de hoofdingang ons gebouw te betreden. Het gebruik van een mondkapje wordt dringend geadviseerd. Informeer bij onze participanten voor meer inhoudelijke informatie over hun activiteiten.

Pas goed op elkaar en blijf gezond!

 


Ga terug naar overzicht