Ga terug naar overzicht

Veluvine Fietstocht 12.30 uur

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 04 AUG 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 12:30Prijs: € 15,00, t/m 30 jaar € 7,50

Het is een van de succesvolste, jaarlijks terugkerende tradities: de Veluvine Fietstocht!
Onderweg stapt u drie keer af voor een muzikaal relaxmoment met één van de Muziekzomerensembles. De precieze route en artiesten blijven nog even geheim, maar u kunt rekenen op een lekker eindje fietsen, mooie Veluwse uitzichten en klasse muziek. Variatie ten top tijdens een heerlijke muzikale middag!

Let op: wegens groot succes zullen er dit jaar twee fietsgroepen aftrappen vanaf Veluvine. U kunt boeken voor een starttijd van 12.30 of 14.00 uur.

‘Dit concert wordt mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohman Fonds’

www.njo.nl en www.muziekzomer.nl

 

Lees meer

Maak uw dagje uit compleet!

Kom na afloop een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button.  < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Michiel Borstlap

Georg 'Exclusive'

Na een imposante internationale jazzcarrière slaat pianist en componist Michiel Borstlap definitief een nieuwe weg in: die van de minimal music. Met minder noten, maar met meer gevoel. En met een hoofdrol voor zijn eerste piano, ‘Georg’, een honderdjarig exemplaar waarmee hij ook op tournee gaat.

Za
15 Dec
20:15
Muziek