Ga terug naar overzicht

Veluvine Fietstocht

Starttijd 12.30 uur

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 03 AUG 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 12:30Prijs: € 15,00, t/m 30 jaar € 7,50

Een succesvolle, jaarlijks terugkerende traditie: de Veluvine Fietstocht! Onderweg stapt u drie keer af voor een muzikaal relaxmoment met één van de muziekzomerensembles. U kunt rekenen op een ruime 30 kilometer fietsen, mooie Veluwse uitzichten en prachtige muziek. Er zullen twee fietsgroepen aftrappen vanuit Veluvine. Momenteel heeft u de starttijd van 12.30 uur geopend. 

Natuurlijk kunt u meefietsen met uw eigen fiets, maar u kunt ook een fiets huren via Hoegen Fietsenverhuur. Kijk voor meer informatie op de website, bestel direct een fiets bij uw kaartje en deze staat voor u klaar bij het startpunt.

Deze voorstelling is onderdeel van de NJO Muziekzomer; een jaarlijks terugkerend zomerfestival met muzikale activiteiten op de mooiste locaties in Gelderland. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugdorkest (NJO), dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Bij deze voorstelling is geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!

Geniet na afloop van de fietstocht van een heerlijk 3-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Borrelarrangement 

 

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht