Ga terug naar overzicht

NJO Muziekzomer start met Veluvine Fietstocht op 6 augustus

Lekker fietsen door de prachtige omgeving van Nunspeet, en in de pauzes van muziek genieten? Daar tekenen wij voor! De Veluvine Fietstocht op 6 augustus a.s. is als vanouds het startpunt van de NJO Muziekzomer in Nunspeet. De tocht brengt u langs maar liefst vier concerten op drie locaties, waar onder anderen the young artist in residence Shin Sihan zal optreden. De precieze route en de andere artiesten blijven nog even geheim, maar bereid u voor op een lekker eindje fietsen, mooie uitzichten en een plezierige portie muziek.

Fietsen huren
Ook dit jaar zal Hoegen Fietsverhuur speciaal voor de Veluvine Fietstocht huurfietsen klaarzetten bij Veluvine. U kunt voor slechts € 9,00 p.p. meerijden (€ 20,00 p.p. voor een elektrische fiets). Uiteraard kunt u de fiets ook weer inleveren bij het eindpunt (Veluvine). Om teleurstelling te voorkomen kunt u vooraf uw fiets(en) al via de kaartverkoop mee bestellen op onze website.

Proviandje en diner
Fietsen maakt hongerig, daarom zorgen we ook voor de inwendige mens. Bij de start van de Fietstocht kunt u in Veluvine een  Proviandje (a € 7,50) meenemen. Een tasje gevuld met 'hoognodig’ proviand zoals een broodje, wat drinken, snoep en (gezonde) snacks. Zo gaat u goed bepakt en bezakt op pad! Na afloop van de fietstocht kunt u aanschuiven op ons buitenterras voor het Muziekzomerdiner à € 23,50 of de speciale dagschotel à € 15,95.

Reserveer uw kaarten, Muziekzomerdiner, fiets en Proviandje hier.

Let op: om alle concertjes tijdens deze fietstocht te kunnen bezoeken is het belangrijk dat u goed ter been bent.


Ga terug naar overzicht