Ga terug naar overzicht

Veluvine gesloten

Update coronavirus

Cultureel Centrum Veluvine is op dit moment gesloten om bij te dragen aan het beperken van verdere verspreiding van het Coronavirus. ALLE VOORSTELLINGEN en FILMS T/M 1 JUNI zijn geannuleerd en worden waar mogelijk verplaatst. Ook sluit het centrum voorlopig en in ieder geval TOT 6 APRIL voor alle culturele en sportverenigingen die gebruikmaken van de verschillende zalen. Mochten er nieuwe maatregelen worden aangekondigd die betrekking hebben op samenkomsten dan zullen wij hier adequaat op reageren. meer informatie over evenementen en/of samenkomsten kunt u lezen op de website van de Rijksoverheid.

HEEFT U KAARTEN VOOR EEN VOORSTELLING OF FILM TUSSEN DO 12 MRT EN ZA 30 MEI?
We gaan zoveel mogelijk proberen de voorstellingen en films die in de periode t/m 30 mei zouden plaatsvinden te verplaatsen. We brengen u zo snel mogelijk via deze website en persoonlijk per e-mail op de hoogte van de consequenties. Als het niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgt u vanzelfsprekend ook bericht over de verdere afhandeling.
Om overbelasting te voorkomen en de meest noodzakelijke communicatie voorrang te kunnen geven, verzoeken wij u op dit moment geen contact met onze theaterkassa op te nemen. U krijgt z.s.m. bericht van ons. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Veluvine is in afwachting van de richtlijnen vanuit de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) betreffende het verplaatsen van de voorstellingen en het retourbeleid. Zodra deze richtlijnen bekend zijn, zullen wij ons theaterpubliek nader informeren.

Houd de komende tijd dus uw e-mail goed maar ook onze website in de gaten. Via onze nieuwsbrief houden wij ons publiek ook op de hoogte. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meld u op de homepagina aan voor onze nieuwsbrief.


Ga terug naar overzicht