Ga terug naar overzicht

Kerst(pakket)markt voor Bedrijven

De Veluvine Kerstmarkt voor Bedrijven is een nieuw eventconcept waarbij de kerstborrel, het eindejaarsfeest en het kerstpakket op een verrassende wijze worden gecombineerd.

Het idee van een eigen kerstmarkt waar personeel zelf een kerstpakket bij elkaar kan shoppen is een trend die men steeds vaker voorbij zit komen. Maar de organisatie van zo’n eigen markt is enkel weggelegd voor de grotere bedrijven en is erg tijdrovend voor zowel werkgever als leverancier.

Veluvine gaat hier dit jaar op inspelen en in samenwerking met enkele lokale bedrijven en leveranciers een mooi evenement neerzetten waarbij synergie en lokaal ondernemen centraal zullen staan.

De Rabozaal van Veluvine wordt op dinsdag 19 en woensdag 20 december in winterse sferen gebracht en diverse Nunspeetse winkeliers zullen hier eigen koopwaren presenteren.
Werkgevers kunnen bij Veluvine speciale shopmunten inkopen en zo hun medewerkers over de markt laten lopen om een eigen kerstpakket bij elkaar te shoppen. Iedereen ontvangt een heerlijk welkomstdrankje en wat lekkers, uiteraard is uitbreiding met een presentatie, speech, borrel of een hapje eten bespreekbaar.

Mocht u ook nog op zoek zijn naar een ludiek kerstgeschenk voor uw medewerkers, neem dan contact op met Veluvine via receptie@veluvinenunspeet.nl of 088-880 77 66.  

Meer informatie vindt u hier

 

 


Ga terug naar overzicht