Ga terug naar overzicht

Veluvine Kerstpakkettenmarkt

Geef uw personeel een beleving cadeau!

Geeft u al jaren een kerstpakket of een traditionele cadeaubon aan uw medewerkers? En zou u graag eens uw medewerkers op een andere manier willen verrassen? Bezoek samen met uw personeel onze Veluvine Kerstpakkettenmarkt. Een uniek eventconcept waarbij wij de kerstborrel, het eindejaarsfeest en het kerstpakket op een verrassende wijze voor u hebben gecombineerd.

In samenwerking met circa 12 lokale ondernemers is onze Rabozaal omgetoverd tot een gezellige en sfeervolle markt. Onder het genot van winterse hapjes en drankjes kan men zelf een kerstpakket bij de kraampjes van lokale ondernemers bij elkaar shoppen. Met een door u vastgesteld budget aan muntjes kiezen uw medewerkers hier uit een prachtig en breed assortiment. Zo stelt iedereen zijn eigen kerstpakket samen. Daarnaast is ook Voedselhulp Nunspeet aanwezig waar u aan kunt doneren. 

Voedselhulp Nunspeet is er voor dorpsgenoten die door omstandigheden onvoldoende geld overhouden om zichzelf en hun gezin te voorzien van de dagelijkse benodigdheden. Zij bieden ondersteuning door boodschappen te geven aan ieder die dit nodig heeft, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Kijk voor meer informatie op voedselhulpnunspeet.nl.  

In het kort:
Datum: 17, 18 en 19 december 2019
Tijd: 15:00 uur t/m 20:00 uur (Tijdsblokken worden in overleg ingedeeld)
Prijs: Entree vanaf € 5,00 excl. btw p.p. (Incl. welkomstdrankje en lekkernij)

Wij zien u graag op onze Veluvine Kerstpakkettenmarkt in ongedwongen kerstsfeer. Een gezellig en ideaal bedrijfsuitje zo aan het einde van het jaar!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kilian Kluinhaar/Dennis Lievers via 0341-442000 of mail naar verhuur@veluvinenunspeet.nl


Ga terug naar overzicht