Ga terug naar overzicht

Veluvine op lijst ontheffing theaters van regionaal belang

Het waren spannende dagen, na teleurstelling gisteren kwam vandaag toch positief nieuws. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland heeft Veluvine Nunspeet toegevoegd aan de lijst met theaters met een regionaal belang die een ontheffing krijgen van de bepalingen in de nieuwe Noodverordening.  Daarmee mag Veluvine, uiteraard met strikte inachtneming van alle geldende maatregelen, meer dan 30 bezoekers per ruimte ontvangen.

Hannelore Leusink: directeur Veluvine: "We zijn verheugd met de ontheffing, het geeft ons erkenning dat we op veilige en verantwoorde wijze in deze regio een belangrijke bijdrage leveren aan cultuurbeleving. De komende weken zetten onze medewerkers, de vrijwilligers èn alle artiesten zich 100% in voor een veilig bezoek. Met alle opgedane ervaring van de afgelopen maanden, de ruime opzet van ons pand en een goed protocol geven we onze bezoekers een prachtige beleving in deze bijzondere tijd."

Wij zijn zeer blij met dit nieuws en het vertrouwen vanuit de gemeente Nunspeet en de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Wij gaan er alles aan doen om een theaterbezoek zo bijzonder en veilig mogelijk te maken.

Tot ziens in Veluvine!


Ga terug naar overzicht