Ga terug naar overzicht

Vanaf 1 juni VIP-Filmhuis

Het VIP-Filmhuis programma van juni 2020 is afgelopen.

Na twee maanden dicht te zijn geweest, gaat Veluvine stapje voor stapje weer open! Vanaf 1 juni starten wij op woensdag- en vrijdagavond met het Veluvine VIP-Filmhuis! 

In deze bijzondere tijd komt Veluvine met creatieve oplossingen om, met de richtlijnen vanuit de overheid, toch haar publiek op verantwoorde en veilige manier te kunnen ontvangen.
Daarom starten wij vanaf 1 juni met het VIP Filmhuis. Met max. 27 bezoekers op ludieke wijze een film bezichtigen in onze Rabozaal. We schuiven onze tribune in en plaatsen verspreid over de zaal losse theaterfauteuils (gegroepeerd per boeking). Onder genot van een inbegrepen drankje en verse popcorn geniet u verantwoord van een heerlijk avondje uit!

Het programma staat vanaf vandaag online op onze website. Vanaf dat moment kunt u kaarten voor deze speciale filmavond reserveren.

Enkele films die eerder geprogrammeerd stonden in maart/april en mei zullen we opnieuw aanbieden, aangevuld met enkele kaskrakers! Bezoekers die nog tickets hadden voor de geannuleerde films ontvangen z.s.m. een mail met een voorstel voor verplaatsing/afhandeling.

We hebben er zin in! Tot ziens in Veluvine!


Ga terug naar overzicht