Ga terug naar overzicht

Verlenging Sponsorcontract Osinga

NUNSPEET - Boekhandel Osinga verlengt haar sponsorcontract met Stichting Veluvine Cultuur. Dat de boekhandel kunst en cultuur belangrijk vindt, blijkt wel uit de nu al jarenlange samenwerking tussen de boekhandel en het culturele centrum.


Samenwerking
Boekhandel Osinga ondersteunt Veluvine op vele vlakken. Deze fijne samenwerking is ook al jarenlang goed zichtbaar voor onze bezoekers, aldus directeur Hannelore Bosch. Zo staat Osinga op elke theaterticket vermeld en zijn ze jaarlijks vele malen aanwezig met een speciale boekenstand om de programmering van Veluvine te ondersteunen. Joop Osinga denkt daarnaast ook graag mee over invulling op literair gebied en dat is natuurlijk een prachtige winwin situatie!


Andersom is Veluvine is ook goed zichtbaar in de boekenwinkel. Met speciale thematafels en jaarlijks een echte run op het nieuwe programmaboekje in de winkel is het voor iedereen duidelijk dat er een mooie verbinding is. Een verbinding die beide partijen koesteren en dus met veel enthousiasme gaan verlengen!


Ga terug naar overzicht