Ga terug naar overzicht

Viggo Waas

De Meestervoorspeller (Try-out)

Categorie: Cabaret
Datum: 03 OKT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 20,00 incl. drankje

Viggo Waas speelt ‘de Meestervoorspeller’. Maar wie is ‘de Meestervoorspeller’, welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? We moeten het afwachten.

Viggo was een tijdje de weg kwijt. Na dertig jaar kwam er een eind aan het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. Het zwarte gat dreigde en werd gevuld met een structuurloos leven. Het schrijven van een roman, een opleiding, stiekeme optredens, het bezoek aan een parenclub en het werken aan zijn relatie. Nu is het weer tijd voor het toneel. Want dat vindt hij nog steeds het leukste wat er is.

Viggo Waas was jaren ‘de Meestervoorspeller’ op de radio voor Edwin Evers bij Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen voetbal en Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen.

''Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde!''

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht