Ga terug naar overzicht

Vijf sterren voor Louise Korthals!

Louise Korthals kan het zelf bijna niet geloven. De recensies van haar show 'Zonder voorbehoud' zijn meer dan goed! Zie hieronder haar reactie toen ze zag dat ze vijf sterren had in de Volkskrant!

'Wat dacht je toen je bij de recensie van je tweede programma, oftewel Zonder Voorbehoud, de vijf sterren in de Volkskrant zag staan?' Louise: 'Ik werd gek. Het ging namelijk zo: ik lag al in bed aan de homeopathische tranquillizers omdat ik wist dat de belangrijkste recensies de volgende dag zouden binnenkomen. En toen opeens belde mijn pianist, Erik Verwey, om 23.30u op met een stem die anderhalve octaaf hoger klonk dan normaal " BEN JE NOG WAKKER??!" Ik zei ja, want ik neem je op. "VOLGENS MIJ HEBBEN WE VIJF STERREN IN DE VOLKSKRANT!!" Toen kreeg ik even geen lucht meer en toen riep ik: weet je dat zeker??! staat er geen andere naam bij die recensie?! Staat er ZONDER VOORBEHOUD?! LOUISE KORTHALS?! Toen heb ik mijn vriend hysterisch gecommandeerd om het op te zoeken, want ik wist niet meer wat voor en achter was. Kennelijk gaan vijf sterren door elke tranquillizer heen. We hebben de hele nacht geen oog meer dichtgedaan van de adrenaline! De nacht erna ook niet trouwens.'

 

Zaterdag 11 april staat ze bij ons op het podium!
Kijk hier voor meer informatie.


Ga terug naar overzicht