Ga terug naar overzicht

Vincent Bijlo

Eindejaarsconference 2017

Categorie: Cabaret
Datum: 13 DEC 2017Zaal: Tijdens Winterlicht Festival
Tijdstip: 20:15Prijs: € 17,50

Vincent Bijlo dacht dat het wel eens een keer kon, een sabbatical year. De wereld, dacht hij, draaide zonder hem ook wel gewoon door. Hij probeerde het echt, maar het wereldnieuws bleek een veel sterkere magneet te zijn dan hij altijd gedacht had.  

Vincent Bijlo geeft met ‘Doe normaal of ga weg’ het jaar 2017 de plaats die het in de jaartelling verdient. Als er één jaar is dat schreeuwt om een eindejaarsshow, dan is het wel 2017. Want is het normaal dat een premier iedereen oproept tot normaal doen? En dan, wat is normaal, wie bepaalt dat? Bijlo natuurlijk, het wordt een te gekke show.

Op locatie in de tent op het Marktplein tijdens Winterlicht.

www.vincentbijlo.com

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Kirsten van Teijn

Zalf

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf.

Za
20 Jan
20:15
Cabaret

Jandino Asporaat

Keihard

Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard!

Do
08 Feb
20:15
Cabaret

Yentl & de Boer

Magie (try-out)

Yentl en Christine zoeken de Magie! Zo’n moment dat alles samenkomt, iets dat je even optilt boven het alledaagse. Het duo wordt geprezen om hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en grote fantasie. In Magie hoor je nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages.

Za
24 Mrt
20:15
Cabaret