Ga terug naar overzicht

Virgin Mountain

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 25 OKT 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

De 43-jarige Fusi woont nog steeds thuis bij zijn moeder. Zijn dagelijkse leven bestaat uit vaste routines. Het lukt hem niet om in contact te komen met vrouwen. Zijn moeder moedigt hem daarom aan om line dancelessen te nemen. Wanneer hij de levendige Alma ontmoet, worden zijn vrijgezellenbestaan en vaste gewoontes overhoop gegooid.

Met: Gunnar Jónsson, Sigurjón Kjartansson, Ilmur Kristjánsdóttir en Franziska Una Dagsdóttir
Regie: Dagur Kari
Genre: drama
Leeftijd: 12+
IJsland - 2015 - 94 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

La La Land

Friday Movie Night

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. En jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen jazzclub. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen het hectische leven in Hollywood?

Vr
03 Nov
20:00
Film

Spotlight

Filmhuis

In het indrukwekkende filmdrama Spotlight stuit journalisten van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk één van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd.

Wo
08 Nov
20:00
Film

Demain Tout Commence

Filmhuis

Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

Wo
22 Nov
20:00
Film