Ga terug naar overzicht

Vrijwilligers gezocht voor Houtdorp

Helpt u mee om Houtdorp ook dit jaar weer tot een succes te maken? 

Om de zomervakantie goed te beginnen is er in de eerste week van de zomervakantie, op 11, 12 en 13 juli, weer Houtdorp bij Stichting Welzijn Nunspeet. Ongeveer 100 kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deze dagen hun fantasie de vrije loop laten en opgaan in het bouwen van hun eigen houten kasteel.

Zowel de inschrijflijst als de reservelijst zijn inmiddels  vol. Het is jammer dat zoveel kinderen en ouders teleurgesteld moeten worden. Daarom zoekt SWN meer volwassen vrijwilligers! Op maandag 10 juli wordt alles opgebouwd door de medewerkers en op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juli wordt er met de kinderen gebouwd. Voor alle vier deze dagen zijn er vrijwilligers nodig.

De opbouw dag start om 10.00 uur en duurt tot alles op zijn plek staat. Op deze dag worden alle algemene zaken klaar gezet en wordt de basis gelegd voor de eigen werkplek van de groepen kinderen. De uitvoeringsdagen starten om 9.00 uur en  duren tot 16.00 uur. De kinderen zijn er van 10.00 uur tot 15.00 uur. De laatste dag zal het opruimen langer duren, omdat alles dan weer opgeruimd moet worden. Daarna sluiten we af met een barbecue voor de vrijwilligers.

Vindt u het leuk om met kinderen te werken en/ of te timmeren, dan is dit echt een geweldige klus voor u. We zouden het super vinden als u ons en de kinderen tijdens deze dagen komt helpen, zodat er een onvergetelijk houtdorp 2017 neergezet wordt.

Laat ons weten of u een aantal dagen mee kunt doen!

Wij zorgen elke dag voor een lunch en voldoende te drinken voor de vrijwilligers.

 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Stichting Welzijn Nunspeet, Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet, telefoon: 0341-252020, e-mail: info@stichtingwelzijnnunspeet.nl

 


Ga terug naar overzicht