Ga terug naar overzicht

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Categorie: Muziek
Datum: 28 MRT 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 24,75, incl. drankje

Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?! De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden.

Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn. Morgen begint nu! 

www.vuilehuichelaar.nl 
 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

 

Speciaal bij de voorstelling Vuile Huichelaar serveren wij in de pauze een borrelarrangement a € 3,95 p.p. met verschillende zoete hapjes. Daarnaast zetten wij uw gewenste drankje klaar! U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten of neem contact op met de receptie 0341 - 442000. 

Ga terug naar overzicht