Ga terug naar overzicht

Waterboys

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 27 SEP 2017Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

Waterboys vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen.

Hoofdrollen in deze film van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt Sorry) worden vertolkt door Leopold Witte (Gooische Vrouwen, Ventoux, Dokter Deen), aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan.

Met soundtrack en special appearance van de vermaarde band The Waterboys (The Whole of the Moon).

Met: Leopold Witte, Tim Linde, Helen Belbin
Regie: Robert Jan Westdijk
Genre: drama
Leeftijd: AL
NL - 2017 - 93 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Solan & Ludwig

De grote Kaasrace

De brutale ekster Solan zet opnieuw een klein Noors dorp op stelten. Wanneer hij hoort over de traditionele kaasrace tussen zijn woonplaats en het naburige dorp, zet hij alles op alles om zich te bewijzen als een echte racekampioen!

Wo
27 Sep
14:30
Film,
Jeugd/familie

Moonlight

Friday Movie Night

Moonlight is een zowel hartverscheurend als hartverwarmend verhaal over het opgroeien van een zwarte jongen tot volwassen man in een omgeving waar het gevaar overal op de loer ligt. Moonlight heeft Oscars ontvangen voor Beste Film, Beste Acteur in een Bijrol en Beste Adapted Screenplay.

Vr
06 Okt
20:00
Film