Ga terug naar overzicht

Wibi Soerjadi

Wibi@TheMovies

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 14 FEB 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 27,00 incl. drankje

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Hij is wereldberoemd als concertpianist en componist en onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk. Op Valentijdsdag komt hij naar Veluvine met een volledig nieuw programma: Wibi at the movies! 

Wibi zal tijdens deze gloednieuwe concertreeks uitsluitend muziek uit films spelen. Hij heeft speciale bewerkingen gemaakt op films zoals Harry Potter, Pirates of the Caribbean, The Lion King, The Dark Knight, Once Upon a Time in the West, James Bond, Back to the Future, Schindler’s list, Star Wars en nog veel meer. 

U zult zich verwonderen tijdens deze bijzondere concerten en het hele orkest horen klinken uit slechts 1 vleugel. Tijdens zijn concert neemt Wibi u mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

Lees meer

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Meesterverteller Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. In zijn solovoorstelling sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee en weet hij u te vangen. Een combinatie tussen ontroering en humor!

Vr
27 Mrt
20:15
Toneel

Ekaterina Levental

De Weg

De mezzosopraan en harpiste vertelt haar indrukwekkende migratieverhaal in een one-womanshow. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Za
28 Mrt
20:00
Klassiek,
Muziek