Ga terug naar overzicht

Wibi Soerjadi

Wibi@TheMovies

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 14 FEB 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 27,00 incl. drankje

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Hij is wereldberoemd als concertpianist en componist en onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk. Op Valentijdsdag komt hij naar Veluvine! Tijdens zijn concert neemt Wibi je mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Wibi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden.

Een tipje van de sluier, Wibi zal muziek vertolken uit diverse legendarische films zoals Pirates of The Carribean, Harry Potter, The Muppets, Mission Impossible, James Bond, Beauty and the Beast, The Lion King, Gladiator, The Godfather en Game of Thrones.

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fred Delfgaauw

Paradijsvogel

Meesterverteller Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. In zijn solovoorstelling sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee en weet hij u te vangen. Een combinatie tussen ontroering en humor!

Vr
27 Mrt
20:15
Toneel

Ekaterina Levental

De Weg

De mezzosopraan en harpiste vertelt haar indrukwekkende migratieverhaal in een one-womanshow. Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Za
28 Mrt
20:00
Klassiek,
Muziek