Ga terug naar overzicht

Wild

Filmhuis Zomerspecial 21 aug

Categorie: Film, Jeugd/familie
Datum: 21 AUG 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 19:30Prijs: € 5,00

LET OP:
De Wild films op 10, 11, 17 en 18 augustus zijn uitverkocht!

Er zijn nog kaarten beschikbaar op 16 augustus, 17 augustus (matinee), 21 augustus en 22 augustus (matinee)

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. Al met al zijn het spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Jaar: 2017
Genre: Documentaire
Lengte: 80 minuten
Land: Nederland
Gesproken taal: Nederlands

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Phantom Thread

Filmhuis

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Vrouwen komen en gaan in Woodcock’s leven. Maar dan ontmoet hij  een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma.

Vr
14 Sep
20:00
Film

School Life

Filmhuis

'School Life' belicht een jaar in het leven van twee bevlogen leraren aan de enige kostschool in Ierland voor kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar. Headfort School, gevestigd in een monumentaal gebouw op een idylische plek, is hun leven.

Vr
12 Okt
20:00
Film

Jackie

Filmhuis

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe.

Vr
23 Nov
20:00
Film